Társaságunk Múltja

Cégünk 2005-ös megalakulása óta számos projekteket hajtott végre szolgáltatásainak minden szegmensében.

Alapszolgáltatásaink közé tartozó számítástechnikai tevékenységünk, a tanácsadástól a megoldásig mindent tartalmaz. Rendezvényszervezési szegmensünk az elmúlt évek során számos sikeres rendezvény lebonyolítását oldotta meg, mint Roadshowk, gyorsulási versenyek, partyk továbbá az igen ismert Ágyugolyó futam, a Gumball 3000. Fénykép és videó készítés területeken is bemutatkoztunk a 2010-es év során, számos rendezvénynek készítettük el mozgó vagy épp álló képes történeti bemutatását.

Cégünk generátorok bérbeadási osztálya számos rangos magyarországi rendezvényen biztosította a mindenkor szükséges áramot, a legjelentősebb ilyen rendezvény a mindenki számára ismert Formula 1.

Cégünk az elmúlt évek alatt számos partnerre tett szert és elkezdte a külföldi partnerek és lehetőségek feltérképezését is. Nagyon jó kapcsolatot ápol a környező országokkal, de elmondható ez a tengeren túlra is!

Társaságunk együtmüködései során olyan társaságokkal dolgozott együtt mint a General Media kft, akikkel media felületek értékesítését tüztük ki célul, sajnos sikertelenül. Továbbá partnerségre léptünk a webninjaval is, amely együttmüködés is elhanyagolható eredményeket produkált. A Ben 979 media kft-vel történt együt,üködésünkböl származó kapcsolati töke és külföldi partnerek segítségével mára már kelet felé törekszünk terjeszkedni.