Média együttműködés

Társaságunk a Médiával szorosan közreműködve, mind az internetes, mind a televíziós, nyomtatott sajtó, mind pedig a youtube-os vonalon tud ajánlani számos szolgáltatást. Ide tartoznak az alábbi lehetőségek:

– youtube, videók és animációk készítése beharangozása
– internetes alapokony nyugvó hirdetési lehetőségek
– Televíziós személyekkel közreműködve akár TV’s produkciók létrehozása
– Bulvár sajtóban történő megjelenések szervezése
– internetes hirdetési lehetőségek
– Élő televízió közvetítések kivitelezése

Youtube

Munkatársaink segítségével, mozgó képanyag rögzítése mellett és / vagy animációk kivetelezésével / szerkesztésével céges vagy bemutatkozó youtube videók létrehozása, azok menedzselése, igény esetén nézettségnövelése

Internetes hirdetések

Internetes alapú hirdetési lehetőségek a magyarpiac vezető internetes társulatának közreműködésével a General Media Sales House Kft. érdekkörébe tartozó reklámlehetőségekhez hozzáférés biztosítása, a profi és rugalmas csapattal.

Bulvár Sajtó

A bulvár sajtóban történő hirdetési formákat nem igazán ismerve, kicsit távol állhat társaságától ez a lehetőség, de számunkra elérhető közszereplők segítségével olyan sztorikat generálhatunk terméke köré, amelyek elősegíthetik brandjének ismertebbé válását. Amennyiben ilyen irányú lehetőségek is érdekelnék, úgy azt specifikusan brandjére szabva tudjuk az ön rendelkezésére bocsátani.

Televíziós megjelenések

Televíziós megjelenések közül az általános hirdetési formákon túl a különféle eseményekkel kapcsolt hír blokkokat tartalmazó (Aktív vagy reflektor című) műsorokban történő megjelenések lehetősége, ezek felépítése / kivitelezése.